divendres, 4 de novembre de 2011

Giant granny, half granny, a pillow and a cat



Sí, ja em vaig fer un coixí de grannys però ara en faig un altre de més gros. Per un costat serà així, com es veu a la foto, amb un granny gegant (de 22 voltes!), combinant el fucsia, el rosa pàlid, el verd i el blanc. Ja el tinc pràcticament enllestit, ja veieu que tinc un bon ajudant ganxetaire... El meu gat Blip!
//
Sí, ya me hice un cojín de grannys pero me voy a hacer otro más grande. Por un lado será así, como se ve en la foto, con un granny gigante (de 22 vueltas) combinando el fucsia, el rosa pálido, el verde y el blanco. Ya casi lo tengo, ya veis que tengo un buen ayudante crochetil... Mi gato Blip!




Per la cara B del coixí m'he inspirat en aquest altre de l'Emma Lamb. Volia que l'altre costat fos diferent i em va agradar la idea de fer-lo de mitjos grannys, però amb els mateixos colors.
//
Para la cara "B" del cojín me he inspirado en este otro de Emma Lamb. Quería hacerlo distinto y me gusto la idea de hacerlo de medios grannys con los mismos colores.



M'he fet un croquis amb la distribució dels colors i he començat a fer els half grannys. Per si voleu saber com es fan, us deixo un diagrama i si no us enteneu, podeu trobar més informació en aquest enllaç.
//
Ya tengo un croquis preparado y he empezado a tejer half grannys. Si quereís saber como se hacen, os dejo un diagrama pero si no lo entendeís, encontrareis más información en este enlace.

Feliç dilluns de Pasqua! Happy Easter

Post ràpid per felicitar-vos el dilluns de Pasqua amb un pollet teixit en mitja hora abans de dinar, i que ha servit per decorar la Mona....