dimecres, 11 d’abril del 2012

Taller d'iniciació al crochet


Aquest és el meu nou mòbil android Sony Ericsson Xperia Ray amb Instragram instal·lat i tot, i la seva nova fundeta de ganxet de coloraines handmade. I si voleu, una fundeta igual pot ser vostra... Com? Apuntant-vos al taller d'iniciació al ganxet que farem el PROPER DISSABTE DIA 14 D'ABRIL al SERIE B MARKET de Mataró. Si vols fer ganxet i no saps per on començar, vine i t'ensenyarem a agafar el ganxet i a fer els punts bàsics: cadeneta, punt baix i punt alt. I de passada t'emportaràs una funda de mòbil feta per tu mateix@!

Data: dissabte 14, d'11.30 a 13.30h
Preu: 10 euros, 15 euros nen+adult. Inclou material.
Recordeu que us heu d'inscriure a www.seriebmarket.com
Més informació: printaniatallers@gmail.com

//

Este es mi nuevo móvil android Sony Ericsson Xperia Ray amb Instragram instalado y todo, y mi nueva fundita de ganchillo de colorines handmade. Y se quereís, una funda igual puede ser vuestra... Como? Apuntandose al taller de iniciación al ganchillo que haremos el próximo sábado dia 14 de abril en el SERIE B MARKET de Mataró. Si quieres hacer ganchillo y no sabes por donde empezar, ven y te enseñaremos a coger el ganchillo y tejer los puntos básicos: cadeneta, punto bajo y punto alto. Y de paso te llevarás una funda de móvil hecha por ti!

Fecha: Sábado 14, de 11.30 a 13.30h
Precio: 10 euros, 15 euros niño+adulto. Incluye material
Inscripciones en www.seriebmarket.com
Más información: printaniatallers@gmail.com






Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...