divendres, 28 de desembre de 2012

Flower Friday and a happy new year!


S'acaba l'any i voldria aprofitar aquest últim divendres no per proposar un patró nou, sinó per agrair-vos a totes les que en un moment o altre heu visitat aquest blog i participat en aquest CAL ganxetaire. El #flowerfriday havia de durar tres mesos i ha arribat fins aquí, així que crec que amb això està tot dit.

La setmana que ve estrenem un any nou. Encara no sé si ens portarà flors o altres propostes, però si que puc anunciar que seguirem aquí amb els ganxets afilats i la llana preparada. Us espero!

FELIÇ ANY NOU!

//

Se acaba el año y quisiera aprovechar este último viernes no para proponer un patrón nuevo, sino para agradeceros a todas las que en un momento u otro ha visitado este blog y participado en este CAL ganchetil. El # flowerfriday tenía que durar solo tres meses y ha llegado hasta aquí, así que creo que con esto está todo dicho.

La próxima semana estrenamos un año nuevo. Todavía no sé si nos traerá flores u otras propuestas, pero si que puedo anunciar que seguiremos aquí con los ganchillos afilados y la lana preparada. Os espero a tod@s!

FELIZ AÑO NUEVO!
Les vostres flors / Vuestras flores
La de Susana

5 comentaris:

ANA MARIA ha dit...

¡Feliz año a ti también! Yo solo pude seguir el flower friday este verano, pero me parece una idea estupenda y aunque sea con retraso las iré haciendo poco a poco.

The Magic's World ha dit...

Bon any nou artista!!! Jo al principi he pogut seguir-lo però els últims mesos m'ha sigut imposible, pero les faré segurisim!!!
Un miauuuuuupetonet ben gros guapa i fins l'any vinent!

sonieta ha dit...

Millor any, ple d'idees i coses divertides per fer!!!
i molta llana i molt de ganxet i mitja i craft en general :-)

jo he fet un #fail aquest ultim flower friday, però aquí em tens pel que sigui, ja ho saps :-)

petons

Bugaderes39 ha dit...

Encara que el meu seguiment hagi estat absolutament irregular, moltes gràcies per aquesta proposta de treballar en xarxa. Ja tinc ganes de veure les noves propostes.

Susana ha dit...

Hola y feliz año nuevo. Muchas gracias por este CAL, me ha gustado mucho participar en el Flower Friday.
besos

Work in progress

Winter is coming.... i jo ja m'estic preparant!