divendres, 4 de gener de 2013

Qui vol aprendre a fer ganxet? Curs intensiu!Us deixo amb un minut publicitari sobre els nous tallers de ganxet de Printània. Si us falta un regal de Reis, què millor que regalar una experiència crafty?

Aquest gener posem en marxa un nou CURS INTENSIU on podreu aprendre els punts bàsics del ganxet al vostre i ritme i decidint vosaltres mateixes els projectes que voleu fer.

Inicialment hem plantejat aquest curs per als mesos de gener i febrer, en set sessions de dues hores cadascuna começant a partir de divendres 11 de gener. Però també us donem la possibilitat de fer la versió redux del taller, amb només quatre sessions, o apuntar-vos a una sola sessió de dues hores on podreu resoldre els dubtes més immediats o començar a agafar confiança amb el ganxet.

Tres opcions, tres possibilitat d'aprendre i gaudir amb el ganxet i la llana. Tot, amanit per la bona companyia i l'ambient agradable de la botiga Lulu Ferris i els berenars deliciosos a càrrec de Milola.

Què més es pot demanar?

Recordatori
Dates: Divendres 11-18-25 gener i 1-8-15-22 febrer
Horari: 17:30-19:30h
Preus:
7 sessions: 70 euros
4 Sessions: 48 euros
1 sessió: 15 euros

A la botiga Lulu Ferris podeu trobar-hi targetes de regal que us poden servir per obsequiar a familiars i amics amb aquest CURS INTENSIU DE GANXET.

Si voleu més informació o reservar plaça, escriviu a cursos@luluferris.com o a printaniatallers@gmail.com

Feliç dilluns de Pasqua! Happy Easter

Post ràpid per felicitar-vos el dilluns de Pasqua amb un pollet teixit en mitja hora abans de dinar, i que ha servit per decorar la Mona....