divendres, 12 de juliol de 2013

Friday Pattern: hoy salimos a navegar #summercrochet

http://images4-b.ravelrycache.com/uploads/beljulia/114205989/sailboatdishcloth_medium.jpgSegon divendres de juliol i seguim amb les propostes estiuenques. Avui, per compensar la "dificultat" del gelat de la setmana passada, farem un patró pim-pam supereasy, un aplique en forma de barqueta. El patró (i la foto del post) l'he trobat via Ravelry, però és de la pàgina de Sugar And Cream  i per consultar-lo us de registrar a la pàgina. Us ho recomano, perquè us podreu descarregar un PDF amb el gràfic de la barqueta. Jo us portaré la meva versió la setmana vinent.

No us encantaria agafar-la per fugir i gaudir d'alguna paradís perdut?

//

Segundo viernes de juliol y seguimos con las propuestas estivales. Hoy, para compensar la "dificultad" del helado de la semana pasada, haremos un patrón pim-pam supereasy, un aplique en forma de barquito. El patrón lo encontré via Ravelry es de la página de Sugar and Cream y os teneis que registrar para poder acceder. Os lo recomiendo, porque en la web hay un PDF descargable con el gráfico del barquito.

¿No os encantaría subiros a él para huir y disfrutar de algún paraíso perdido?
 

Els vostres patrons / Vuestros patrones

El de Mònica

El de Susanna
 El de Sonia

2 comentaris:

Susana ha dit...

Me encanta este barco! !!!!!! Gracias Ari.
Besos

Con estas manitas creo ha dit...

Precioso el barquito !!!
Lo haré para un osito con camiseta marinera que tengo hecho y al que le falta algo en las manos.
Besitos y buen finde !!!!
M. Isabel

https://www.facebook.com/ConEstasManitasCreo

Estrellitas

Aprofitant que he estat fent estrelletes solidàries per Iluro Craft i la Marató de TV3, n'he fet algunes més per muntar un petit ...