dijous, 19 de gener del 2012

Mitons lectors


Soc molt fredolica i m'agrada molt llegir, així que l'invent dels mitons em sembla ideal per no passar fred a les mans mentre aguantava el llibre. Fins ara agafava guants vells i els tallava a saco. Però això s'ha acabat, perquè ja tinc els meus mittons de ganxet totalment handmade!!! Els vaig teixir amb una troca de llana Katia que vaig comprar a 'La terapia de la llana', la botiga de llanes de Sagrada Família. Vaig seguir el patró dels famosos mitons de la Julia Crossland. Famosos perquè són tan fàcils de fer i tan xulos que el patró està donant milions de voltes per la xarxa.


Soy muy friolera y me gusta mucho leer, así que el invento de los mitones me parece ideal para no pasar frio mientras sujeto el libro y paso las páginas. ANtes cogía guantes viejos y los cortava a saco. Pero esto se ha acabado, porque ya tengo mis mitones de ganchillo totalmente handmade!!! Los tejí con un ovillo de lana Katia que compré en 'La terapia de la llana', la tienda de lanas de Sagrada Família. Me basé en el patrón de los famosos mitones de Julia Crossland. Famosos, porque son tan fáciles y bonitos que el patrón está dando millones de vueltas por la red.

3 comentaris:

sonietaSun ha dit...

me'ls apuuuuntoooo

Paula ha dit...

M'encanten! M'havia intentat fer uns en punt i no em van acabar de sortir gaire bé, però vaig a comprar-me una llana bonica i a intentar fer-me aquests. Tinc una fixació amb els guants sense dits i amb les mànigues amb forats pels polzes.

Paula ha dit...

Ja me n'he fet uns... No m'he pogut estar. I fa dos dies que no me'ls trec!

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...