divendres, 20 de gener de 2012

Flower Friday (III)


La setmana passada em vaig empanar una mica i vaig barrejar una foto amb un patró que no li corresponia. Aquesta setmana, per tant, recupero la foto "infiltrada" i, ara sí, us poso el patró corresponent perquè la pogueu fer. Com us deia, és una flor que sembla complicada però no ho és, l'única dificultat és que per fer les voltes posteriors haureu de fer una mena de presilla per darrera dels pètals de la primera volta. Tot molt fàcil i explicat al patró. Apa, espero les vostres creacions!

//

La semana pasada me empané un poco y mezclé un patrón con la foto que no tocava. Esta semana, por lo tanto, recupero la foto "infiltrada" y, ahora sí, os pongo el patrón corresponiente. Como os decía, es una flor que parece complicada pero no lo es, la única dificultad es que para tejer las vueltas posteriors tendreis que hacer una especie de presilla por detrás de los pétalos de la primera vuelta. Todo muy fácil y explicado en el patrón. Ale, espero vuestras creaciones!

Flor White Flower


I aquí teniu les vostres flors de la setmana passada! // Y aquí estan vuestras flores de la semana passada.

La flor de la Sònia, xulíssima amb aquest ribet blau.


I la flor de la Paula, en una foto que m'encanta. I a més, ha escrit un post al seu blog que m'ha fet molta il·lusió :)


La Susana ha fet aquesta amb un color molt maco, també.2 comentaris:

sonieta ha dit...

vaaamos que nos vaaamos

percert... jo també et dedico post, ein!!!

petonets

Susana ha dit...

Hola. Cada viernes enseñaré la foto en mi blog. La flor de esta semana es más fácil, he hecho de estas rosas o parecidas para mis camisetas.
Un saludo.

Feliç dilluns de Pasqua! Happy Easter

Post ràpid per felicitar-vos el dilluns de Pasqua amb un pollet teixit en mitja hora abans de dinar, i que ha servit per decorar la Mona....