dimarts, 26 d’abril de 2011

T-shirt restyleFa uns mesos us vaig ensenyar [aquí] la "remodelació" que li havia fet a una jaqueta vella gràcies al brodat. Li he agafat gust al restyling i ara li ha tocat el torn a dues samarretes que ja no em posava. Una, la groga, tenia tota la vora descosida i gastada. A la blanca de topos se li havien fet malbé els tirants. Doncs pim pam, una tissorada, la màquina de cosis amunt i avall i una mica de cinta negra per posar-li el toc final, et voilà!

//Hace unos meses ya os hablé de la remodelación que le había hecho a una vieja rebeca gracias al bordado. Pues le he cogido gusto al restyling y ahora le ha tocado el turno a dos camisetas que ya no me ponía. Una, la amarilla, tenía el dobladillo descosido y gastado. A la blanca de topos se le había roto un tirante. Pues nada, tijeretazo, la máquina de coser arriba y abajo y un poco de cinta negra como toque final. Et voilà!

Feliç dilluns de Pasqua! Happy Easter

Post ràpid per felicitar-vos el dilluns de Pasqua amb un pollet teixit en mitja hora abans de dinar, i que ha servit per decorar la Mona....