diumenge, 27 de novembre del 2011

Making Christmas II


Continuant amb les entrades dedicades al Nadal, avui us deixo amb dos patrons de ninotets de Nadal fàcils i monos per decorar l'arbre. El primer, el gran, està fet a partir de dues boles amigurumi de diferents mides que s'enganxen en el muntatge final, de manera que en el patró teniu unes dades orientatives, però el podreu adaptar fàcilment de mida fent les boletes més o menys grosses.
//
Siguiendo con las entradas dedicadas a la Navidad, hoy os dejo dos patrones para tejer muñequitos de Navidad fáciles y monos para decorar el àrbol. El primero, el grande, está hecho a partir de dos bolas de amigurumi de diferentes tamaños que se unen en el montaje final, de manera que en el patrón teneís unos datos orientativos pero los podeís adaptar fácilmente haciendo bolas más o menos pequeñas. 


Patró ninot gran // Patrón muñeco grande:  Clica aquí.



El segon ninotet és més petit i senzillet. El cap i el cos es teixeix en una sola peça i només hi heu d'afegir el barret, els brecets o allò que volgueu.
//
El segundo muñequito es más pequeño y senzillo. La cabeza y el cuerpo se tejen de una sola pieza y solo hay que añadir sombrerito, los bracitos o lo que queraís.

Patró ninot petit // Patrón muñeco pequeño: Clica aquí.


Si us animeu a fer-ne algún dels dos,envieu-me una foto i la publicaré! // Si os animáis a tejer alguno de los dos muñecos, enviar-me una foto y la publicaré!

2 comentaris:

The Magic's World ha dit...

M'encanten!!! Gracies por compartir aquests esquemes tan macus!!!! :D
Petonets maca!!! ;)

http://themagicsworld.blogspot.com/

Gillian ha dit...

Oh they are very cute! :)

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...