divendres, 11 de novembre del 2011

Tallers Crealia



Des de dijous 10 i fins diumenge 13, participo en els tallers que la Plataforma Crealia ha organitzat dins la Fira Creativa, de la que ja us vaig parlar. En concret, es tracta d'un taller de garlanes i decoració per l'arbre de Nadal teixida en ganxet amb els fils metalitzats de la casa Coats. Aprofitem també per aprendre la tècnica bàsica dels amigurumi. I així surten unes campanetes, un cors i unes boletes de Nadal molt mones per decorar l'arbre. A la foto podeu veure el material que fem servir, i properament també tindreu a la vostra disposició els patrons de les figuretes que hem fet. Us hi esperem!

//

Desde el jueves 10 y hasta el domingo 13 participo en los talleres que la Plataforma Crealia ha organizado dentro de la Feria Creativa. En concreto, se trata de un taller de adornos de Navidad tejidos en ganchillo con los hilos metalizados de la casa Coats. Aprovechamos para aprender la técnica básica del amigurumi. Y así salen unas campanitas, unos corazones y unas bolitas muy monas para decorar el árbol de Navidad. En la foto podeís ver el material que utilizamos y próximamente también tendreís a vuestra disposición los patrones de las figuritas que hemos hecho. Os esperamos!

1 comentari:

La calceta de Julieta ha dit...

Aquest any no he pogut anar a creativa.... quina llastima!!!!

Petons!!!

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...