dijous, 8 de desembre del 2011

De gorra


Aquesta és la primera gorra que he fet a ganxet. A la foto la porto jo, però en realitat és per a un noi, d'aquí la forma i el color de la llana que vaig triar (de la marca Rowan, molt agradable). Li dec la idea a la Sílvia, una noia que vaig conèixer a la Fira Creativa. La gorra està feta amb punt elàstic, que es fa a partir d'una filera inicial de punts alts i, a partir d'aquí, es van teixint les varetes per davant o per darrera per anar formant el relleu. Us deixo un vídeo explicatiu on ho veureu millor. Com que és una gorra, vaig començar en rodó i vaig anar fent augments fins aconseguir la mida de la gorra. Per fer la volta, he teixit les varetes a la inversa, és a dir, passant els punts per davant on els havia fet per darrera, i viceversa. Qualsevol dubte, envieu-me un mail!
//

Esta es la primera gorra a crochet que he tejido. En la foto la llevo yo, pero en realidad es para un chico, por eso la forma y el color de la lana (de la marca Rowan, muy agradable). Le debo la idea a Sílvia, una chica que conocí en la Feria Creativa. La gorra está tejida en punto elástico, que se hace a partir de una hilera inicial de puntos altos y, a partir de aquí, se van tejiendo las varetas por delante o por detrás para ir formando el relieve. Os dejo un vídeo explicativo donde se puede ver mejor. Como es una gorrar, empezé en redondo y añadí aumentos hasta conseguir la medida deseada. Para hacer la vuelta, he tejido las varetas a la inversa, es decir, pasando las varetas por delante donde estaban hacia atrás y viceversa. Si teneís dudas, enviarme un mail!

4 comentaris:

MJ ha dit...

que bien te ha quedado!

Ganxetades ha dit...

Acabo de descobrir el teu blog, m'agraden moltes coses, et segueixo!

sílvia ha dit...

Hola, soc la Sílvia (creativa) com m'agrada molt el teu blog, l'he posat com "blogs interesants" en el meu. Fa res que he començat amb això dels blogs.
Records!

sílvia ha dit...

hola, soc la Sílvia (creativa) com m'agrada molt el teu blog l'he posat com a "blog interesante" en el meu: http://madesilvia.blogspot.com/. Fa res que he entrat en això dels blogs.
Salutacions

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...