dijous, 1 de desembre del 2011

Taller de amigurumis, regalatelo y regálalo


He fet aquests dos amigurumis per 'La teràpia de la llana', una botiga de Barcelona on podeu trobar llanes i fils de tota mena i on la seva propietària, la Carmen, us ajudarà a resoldre els dubtes i problemes que us vagin sortint amb les vostres creacions. Des de fa un temps que 'La teràpia de la llana' ofereix també tallers i sessions de massatge, depilació tailandesa (la que es fa amb cordills), ioga o flors de Bach. A tota aquesta oferta, s'hi afegeixen dos nous tallers de patchwork i d'iniciació als amigurumis, que es faran el proper mes de gener. Us hi podeu apuntar i portar-hi les amistats, perquè també hem dissenyat uns Vals de regal molt monos perquè pogueu regalar els tallers per Nadal. Un regal especial i diferent!

//

He hecho estos dos amigurumis para 'La terapia de la llana', una tienda de Barcelona donde podeís encontrar lanas e hilos de todo tipo y donde su propietaria, Carmen, os ayudará a resolver todas las dudas y problemas que tengaís con vuestras creacions. Desde hace un tiempo que 'La terapia de la llana' ofrece también talleres y sesiones de masaje, depilación tailandesa (la de los hilos!), yoga o flores de Bach. A toda esta oferte se le suman dos nuevos talleres de Patchwork i de Iniciación a los amigurumis, que se van a hacer el próximo mes de enero. Os podeís apuntar ya y también apuntar a vuestras amistades, porque hemos diseñado unos Vales de Regalo muy monos para que podaís regalar el taller en Navidad. Un regalo especial y diferente!

 



Tota la informació del taller aquí //Toda la información del taller aquí.

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...