dimarts, 17 de gener del 2012

Crochet block a month CAL


He començat el 2012 amb moltes ganes i amb molts projectes creatius! Com ja sabeu, continuo amb el repte '7 jours, 7 photos' del blog By night cada dilluns, els dimarts participo als 'Martes creativos' del blog Arriba en el desván, els divendres en el meu blog fem floretes i, a banda de tot això, des d'aquest gener també participo al Crochet block a month, un grup de Ravelry molt actiu que ja fa anys que cada mes proposen un granny diferent. El primer m'ha costat horrors, però aquí el teniu! El patró, aquí.



He empezado el 2012 con muchas ganas y muchos proyectos creativos. Como ya sabeís, continuo con el reto '7 jours, 7 photos' del blog By night cada lunes, participo en los 'Martes creativos' del blog Arriba en el desván, los viernes en mi blog tejemos florecitasy, a parte de todo esto, des de este enero también participo en el Crochet block a month, un grupo de Ravelry muy activo que hace años que cada mes propone un granny distinto. El primero me ha costado horrores, pero aquí está! El patrón, aquí.


2 comentaris:

Sylvie Créative - Créations Ma Déco Maison ha dit...

M'agrada molt! Que be quants projectes en curs! Ja ens aniràs ecplicant! Ptns

sonietaSun ha dit...

et vaig dir que t'ajudaria i no ho he fet ups!!

però t'ha quedat moooolt bé!!

vinga, a pels de 12"

petons i fins divendres

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...