divendres, 13 de gener del 2012

Flower Friday (II)



Hola!!!! Avui és divendres i seguim amb el Flower Friday. Avui us proposo una flor que potser sembla més difícil en aparença, però què realment també és molt senzilla. N'heu de teixir dues d'iguals de colors diferents i sobreposar-les. Jo vaig fer la de sota amb un ganxet més gros perquè sobresurti una mica més. Al centre hi podeu teixir una petita flor o posar-hi un botó.

//
Hola!!!! Hoy es viernes y seguimos con el Flower Friday. Hoy os propongo una flor que puede parecer más difícil en apariencia pero que realmente es muy senzilla. Teneís que tejer dos flores iguales de colores distintos y sobreponerlas Yo tejí la de abajo con un ganchillo más grande para que sobresaliera más. En el centro podeís tejer una pequeña flor o poner un botón.
Flor Cinco pétalos

 

Estic molt contenta de la rebuda que ha tingut la iniciativa del Flower Friday, ara espero veure les vostres flors! Recordeu que si m'envieu una foto, la publicaré en el post del divendres!

Estoy muy contenta con la respuesta que ha tenido el Flower Friday! Ahora espero ver vuestras flores! Recordad que si me mandaís una foto, la publicaré en el post del viernes.


Les vostres flors // Vuestras flores

Aquesta es la flor que ha fet la meva amiga Núria // Esta es la que ha hecho mi amiga Núria.

Aquí teniu la flor de la Monika, i una altra de regal// Aquí tenemos la flor de Monika, y otra de regalo.

I la flor de la Sònia, amb colors molt xulos // Y la flor de Sonia, de colores muy chulos

I una flor més, la de la Susana // Y otra flor más, la de Susana

4 comentaris:

The Magic's World ha dit...

M'encanten les flors de ganxet! A veure si m'animo amb el Flower Friday! ;)
Petonets guapa!

http://themagicsworld.blogspot.com/

Paula ha dit...

Hola, Ari!

Em sembla que el patró i la flor que has posat a la foto no corresponen... al patró diu que en fem una de més petita i la cosim, però em sembla que la de la foto es fa diferent, no? O m'he fet un taco jo?

Bé, la tinc a mig fer, potser l'acabo com diu el patró i ja està.

Un petó!

Paula
http://trespompones.blogspot.com

sonietaSun ha dit...

t'anava a escriure el mateix que diu la paula...
anirem teixint el que proposes en el patró bo i no coincidir amb la flor inicial...

petons

Ari Togores ha dit...

Hola!, teniu raó, el patró no es corresponia amb la foto. Ja ho he arreglat. Aneu fent la flor del patró, i la que sortia a la fotografia la farem la setmana vinent! Perdoneu la molèstia, és el problema del multitasking! jeje

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...