dimarts, 31 de gener del 2012

Mixed media i solidaritat



Aquesta és la meva primera incursió en el món de l'scrapsbooking i el mixed media. No està mal, no? Dissabte passat em vaig apuntar al taller que feia la Wilma d'In the Atia's Room a Mataró, dins la jornada solidària amb Etiopia que va organitzar la Sara de de Sourit a la vie i que va estar molt bé (mireu al seu blog que explica el projecte solidari amb el que col·labora, molt interessant). Al taller vam convertir una trista caixa de sabates en una caixa superxula on hi guardaré les meves cosetes de feltre. Em va divertir això de remenar materials i embrutar-se les mans, crec que alguna cosa més faré ara que he après la tècnica bàsica. 

Em sap greu no tenir més fotos de la jornada, no duia la càmara i això que hauria estat molt bé, sobretot perquè a banda del taller, allà vaig tenir l'oportunitat de conèixer altres artesanes i artistes i la seva obra. Per exemple, els botons creatius de la Marisa, la bijuteria de l'Alícia de Collage de memòries (per cert, em vaig comprar un dels seus penjolls) i les il·lustracions del Mario.



Esta es mi primera incursión en el mundo del scrapsbooking y el mixed media. No está mal, no? El sábado pasado me apunté al taller de Wilma de In the Atia's Room a Mataró, en la jornada solidària con Etiopia que organitzó Sara de Sourit a la vie y que estuvo muy bien (mirar su blog que explica el proyecto solidario, muy interesante). En el taller convertimos una triste caja de zapatos en una caja superchula donde guardaré mis cosillas de fieltro. Me divirtió esto de trastear materiales y ensuciarse las manos, creo que alguna cosa más haré ahora que he aprendido la técnica básica.

Me sabe mal no tener fotos de la jornada per no llevaba la cámara, y eso que habría estado bién, porque a parte del taller tuve la oportunidad de conocer a otras artesanas y artistas. Por ejemplo, los botones creativos de Marisa, la bisuteria de Alícia de Collage de memories (per cert, em vaig comprar un dels seus penjolls) i les ilustraciones de Mario.

1 comentari:

Alícia ha dit...

ohhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!! quin il.lusió llegir el teu comentari! i gràcies per la compra! vas ser tu? jijij! com que jo ja havia marxat ho vaig deixar en mans de la Marisa. Espero tornar a coincidir! un*

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...