dimarts, 21 de febrer de 2012

Crònica de la Quedada Solidària


Aquesta és la pila de quadradets que van sortir de la Primera Quedada Solidària de diumenge passat dia 19 a la Pastisseria Milola de Mataró. Tot això es convertirà en mantes que enviarem a l'Argentina per col·laborar amb el projecte 'Abriguemos a un niño'. Va ser una tarda genial, només heu de mirar les fotos per veure quin ambientàs.
//
Este es el montón de quadritos que salieron de la Primera Quedada Solidaria del domingo pasado en la Pastelería Milola de Mataró. Todo esto ser convertirá en mantas que enviaremos a Argentina para colaborar con el proyecto 'Abriguemos a un niño'. Fue una tarde genial, solo hay que ver las fotos para ver el ambientazo.

Ja veieu, grans, peques, nois i noies, tothom ammb el ganxet a la ma, ganes d'aprendre i de passar-s'ho bé!
//
Ya veís, mayores, peques, chicos y chicas, todo el mundo con el ganchillo en la mano, ganas de aprender y pasarlo bien!


I a la Pastisseria Milola ens van acollir de maravella. Quin gust compartir la tarda ganxetaire amb aquests tes, pastissets i muffins tan deliciosos!
//
Y en la Pasteleria Milola nos acogieron de maravilla. Que gusto compartir la tarde ganchetil con estos tes, pastelitos y muffins tan deliciosos!Total, vam quedar tan contents que amb la Sònia ja estem maquinant per organitzar la propera quedada al març...
//
Total, quedamos tan contentos que con Sónia ya estamos maquinando para organitzar la próxima quedada en marzo...


4 comentaris:

La reina de la casa ha dit...

Va estar prou bé! m' apunto a la propera!

Ivette
(La mare de la Martina!)

sonieta ha dit...

m'encanta maquinarrrrr

Sara ha dit...

Ens ho vam passar molt bé, una tarda molt relaxada i m'ha despertat el "gusanillo" a això del ganxet... Vull aprendre més!

Ari Togores ha dit...

Doncs prepara't Sara perquè ja estem pensant en properes quedades al milola, molt aviat!!!!

Estrellitas

Aprofitant que he estat fent estrelletes solidàries per Iluro Craft i la Marató de TV3, n'he fet algunes més per muntar un petit ...