dissabte, 11 de febrer del 2012

Trobades solidàries


Apunteu a les vostres agendes els propers dies 19 i 26 de febrer, que farem unes trobades ganxetaires solidàries espectaculars! Tot un grup de ganxetaires blogaires hem organitzat aquesta quedada per veure'ns les cares i compartir una estona llanera amb una finalitat solidària, el projecte "Abriguemos a un niño", que consisteix en teixir quadrets de 20x20 i fer mantes per als infants necessitats dels barris més pobres de l'Argentina. Podeu fer els quadrets a casa i portar-los o venir a fer-los amb nosaltres. Estarem el dia 19 per la tarda a la Pastisseria Milola de Mataró i el diumenge 26 al matí a Sabadell.

Trobareu més informació als blogs de la Sònia i de la Paula.




Apuntar en vuestras agendas los dias 19 i 26 de febrero, que haremos unos encuentros ganchilleros solidarios espectaculares! Un grup de ganchilleras blogueras hemos organizado esta quedada para vernos las caras y compartir un rato lanero con una finalidad solidaria, el proyecto "Abriguemos a un niño", que consiste en tejer cuadritos de 20x20 y hacer mantas para los niños necesitados de barrios pobres de Argentina. Podeis tejer los cuadros en casa y traerlos o venir a tejerlos con nosostras. Estaremos el domingo 19 por la tarde en la pasteleria Milola de Mataró y el domingo 26 por la mañana en Sabadell. 

Más información en los blogs de Sònia y Paula.

4 comentaris:

Gemma ha dit...

Molt maques les fotos! M'agraden molt les llanes, una al costat de l'altra tant ben ordenadetes... i els donuts!
Ah dolenta! Que n'hi ha que estem a dieta!!! Jajajaja.
Petons

Ari Togores ha dit...

Gràcies pel comentari!!!! Tot i la dieta, de tant en tant es pot caure en la temptació... jeje

Anònim ha dit...

Acabo de descobrir el teu blog, no sé com! jajaja I m'agrada moltíssim. Què bé això de la quedada solidaria ganxetil. Quina pena que em quedi tan lluny... espero que teixiu força quadradets!!!

Ari Togores ha dit...

Benvinguda Sara! Sobre la quedada, la repetim diumenge 25 pel matí a Sabadell, per si t'animes!

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...