dimarts, 27 de març de 2012

Amigurumis a Mataró


El dissabte dia 17 vaig fer dos tallers d'iniciació als amigurumis. Aquí sobre podeu veure alguns dels ninotets que es van fer al taller del Serie B Market de Mataró, i algunes de les alumnes.
//
El sábado 17 impartí dos talleres de iniciación a los amigurumis. Aquí podeís ver algunos de los muñequitos que hicieron en el taller del Serie B Market de Mataró, i algunas alumnas.


El mateix dia per la tarda vam repetir l'experiència a l'Associació de Veïns de Via Europa, i aquí teniu els resultats.
//
El mismo dia por la tarde repetimos experiència en la Asociación de Vecinos de Via Europa, y aquí teneís los resultados. Entreu al blog de Printània Tallers i trobareu més fotografies i informació sobre els tallers de ganxet que vaig fent. Heu de clicar aquí. També tenim un grup al Facebook, feu-vos seguidors!
//
Entrar en el blog de Printania Tallers y encontrareís más fotos y información sobre los tallers de ganchillo que imparto. Teneís que clicar  aquí. También tenemos grup al Facebook, haceros seguidores!

Elefants grocs

Aquest elefant va ser un d'aquells projectes impulsius. Vaig trobar el patró a Pinterest i el vaig fer al moment. No és exactament ...