dissabte, 3 de març de 2012

Sew Get Started

Pincushion

Darrerament m'estic afegint a molts reptes, CALs, jocs i altres propostes ganxetaires, costurils, fotogràfiques i de tota mena. Com que em costa tant decidir-me per un projecte o per un altre i vaig acumulant idees al Pinterest, em sumo a totes aquestes propostes per autoimposar-me de dur a terme com a mínim algun projecte de tant en tant.

Avui us ensenyo el resultat de la meva primera participació al projecte Sew, Get Started del blog de FeiryFace Desings. És un patró supermegafàcil per un coixinet d'agulles. Però el vaig fer per posar una mica en pràctica la meva màquina de cosir, que amb tant de ganxet i tantes floretes i amigurumis, la tenia una mica oblidada. Us agrada?

//

Últimamente me estoy sumando a muchos retos, cals, juegos y otras propuestas ganchetiles, costuriles, fotográficas y de todo tipo. Como me cuesta tanto decidirme por un proyecto o por otro y voy acumulando las ideas en Pinterest, me sumo a estos retos para autoimponerme de llevar a cabo como mínimo algun proyecto de vez en cuando.

Hoy os enseñño el resultado de mi primera participación en el proyecto Sew, Get Started del blog de FeiryFace Desings. Es un patrón supermegafàcil para un cojin de agujas. Pero lo hice para poner un poco en práctica mi máquina de coser, que con tanto ganchillo y tantas flores y amigurumis, la tenia un poco olvidada. Os gusta?

3 comentaris:

Paula ha dit...

A mi m'agrada molt, trobo que t'ha quedat molt bé. Ara li has d'agafar el gust també a la costura!

Et dec com tres FF ya, però és que vaig una mica de cul... Però aquesta setmana faig totes les floretes endarrerides, ho prometo!

Sylvie Créative - Créations Ma Déco Maison ha dit...

Una cucada!

Wilma ha dit...

te ha quedado precioso, yo tengo la costura olvidada, y la máquina de coser tan escondida que me da pereza sacarla, por cierto muy interesante el enlace que me pasaste

Feliç dilluns de Pasqua! Happy Easter

Post ràpid per felicitar-vos el dilluns de Pasqua amb un pollet teixit en mitja hora abans de dinar, i que ha servit per decorar la Mona....