dimarts, 24 d’abril del 2012

Taller de granny square


Us recordo que aquest proper dijous dia 26 d'abril impartiré un taller de quadrets de l'àvia a Badalona. És un dels tallers que organitzen les noies de Les 5 en punt, un "spin-off" nascut de les trobades d'El Club de la llana. Mireu-vos tota l'oferta de tallers perquè és molt xula!
//
Os recuerdo que este jueves 26 de abril impartiré un taller de quadros de la abuela en Badalona. Es uno de los talleres que organizan las chicas de Les 5 en punt, un "spin-off" nacido de las quedadas de El Club de la Llana. Miraros toda la oferta porque es muy chula.


En el taller d'aquest dijous aprendrem a fer els quadrets de l'àvia o granny square més bàsics. Es basen en una tècnica molt simple però molt agraits i addictius, perquè es poden combinar formes i colors i crear tota mena de peces: coixins, mantes, bolsos, bufandes, jerseis i tot el que us passi pel cap. Ja veureu que quan comenceu amb el primer us costarà molt de parar!

//
En el taller de este jueves aprenderemos a tejer los quadros de la abuela o granny square más básicos. Se basan en una técnica muy sencilla pero son muy agradecidos y adictivos, porque se pueden combinar formas y colores y crear todo tipo de piezas: cojines, mantas, bolsos, bufandas, jerseis y lo que os pase por la cabeza. Ya vereís que cuando tienes el primer hecho, cuesta mucho parar!



I un cop es domina la tècnica bàsica, no costa gaire posar-se a provar coses diferents, com aquestes que veieu aquí sota...
//
Y cuando se domina la técnica básica, no cuesta nada empezar a provar cosas distintas, como estas de aquí debajo...




1 comentari:

sonietaSun ha dit...

graaanyyyy
graaaanyyy

:-)

cuidao! que enganxen!!!

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...