divendres, 18 de maig del 2012

Flower Friday (XX)


Aquesta setmana arribem a l'edició número 20 del Flower Friday!!!! No us encanta veure com creix el jardinet cada setmana? Doncs avui el seguirem engrandint amb una nova flor, amb la que practicament dos tipus de punt diferents, el punt "cocodril" i el punt "bombolla". De fet, la flor originàriament forma part del patró d'un granny square més complexe, però per al Flower Friday m'he quedat només amb la part bàsica del centre i els pètals. Si algú vol fer el granny sencer, trobareu el patró aquí.
//
Esta semana llegaos a la edición 20 del Flower Friday!!!! No os encanta ver como crece el jardín cada semana? Pues hoy seguiremos con una nueva flor, con la que practicaremos dos tipos de punto distintos, el "cocodrilo" y el punto "burbuja". De hecho, la flor forma parte del patrón de un granny square más complejo, pero para el Flower Friday me he quedado solo con la parte básica del centro y los pétalos. Si queréis hacer el granny entero, aquí tenéis el patrón. 

Flor-crocodalia

Les vostres flors // Vuestras flores

La de Sònia
La de Susanna

2 comentaris:

Telas y Tentaciones ha dit...

Hola Ari, és el primer cop que et visito, i m'encanta el teu blog, fas coses molt boniques, les flors precioses, em tornen boja, que pena no haver-te conegut abans per seguir els teus tutorials. Des d'avui et segueixo, Espero que siguem bones amigues. Petons. Roser.

Isa ha dit...

Hola guapa, tienes un blog muy bonito y alegre, gracias por compartir todas estas marvillosas flores!
Abrazos!

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...