dimarts, 19 de juny del 2012

Crochet solidari


Des de la Plataforma Crealia m'ha arribat una nota de premsa amb els resultats de la quedada solidària del passat 9 de juny. Resulta que ens vam reunir prop de 450 teixidores (i algun teixidor) a davant de la Catedral de Barcelona, una dada que converteix l'event en la quedada més multitudinària de les que s'han fet a l'estat fins ara! Es van teixir 600 quadrets de mitja i ganxet (amb els que es van forrar les casetes de cartró i es faran mantes que es sortejaran per recaptar més fons per ajudar les persones necessitades). I es van recaptar 3000 euros que es destinaran a la Fundació Arrels. Així que ja veieu que la cosa va valer la pena!
//
Des de la Plafatorma Crealia me llega una nota de prensa con los resultados de la quedada solidaria del pasado 9 de junio. Resulta que nos reunimos cerca de 450 tejedoras (y algún tejedor) delante de la Catedral de Barcelona, lo que convierte el evento en la quedada más multitudinària de las que se han hecho hasta ahora. Se tejieron 600 quadritos de media y ganchillo, con los que se forraron casitas de cartón y con las que se haran mantas que se sortearán para recaudar más dinero para ajudar a las personas necesitadas. Y se recaudaron 3000 euros que se destinaran a la Fundació Arrels. Así que ya veis que la cosa valió la pena!

3 comentaris:

Chimos ha dit...

Mira que be, no m'ho semblaba pas que fossin tantes.

Unknown ha dit...

Hola, si quieres entrar en mi blog, tienes un premio, Un saludo.
http://concosturica.blogspot.com.es/2012/06/premio-liebster-blog.html

Jazz ha dit...

¡Muy lindo proyecto!

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...