dimecres, 1 d’agost del 2012

Gemstone Doily


Fa dies que us volia ensenyar aquest tapete. Portava una temporada una mica estancada perquè amb les calors estivals, la llana se'm feia pesada i no tenia fil o cotó a mà. Fins que animada per la Sònia, em vaig acostar a la parada de llanes que s'instal·la cada dijous al mercat de la Plaça de Cuba de Mataró i vaig arrassar amb troques de cotó acrílic de tots els colors.

Per tastar-los, vaig teixir finalment el Gemstone doily, i dic finalment perquè crec que va ser el primer patró que vaig guardar a Ravelry, i encara no l'havia fet. Ara ja decora el centre de la taula del menjador.

Quina diferència amb els avorrits tapetes de perlé blanc de tota la vida, no creieu?

El patró original, aquí.
//
Hace días que os quería enseñar este tapete. Llevaba una temporada un poco estancada porqué con las calores estivales, la lana se me hacía pesada y no tenía hilo o algodón a mano. Hasta que animada por Sònia, me acerqué a la parada de lanas que se instala cada jueves en el mercado de la Plaza de Cuba de Mataró y arrasé con madejas de algodón acrílico de todos los colores. 

Para probarlos, hice finalmente el Gemstone doily, y digo finalmente porque creo que fue el primer patrón que guardé en Ravelry, y aún no lo había hecho.  Ahora ya decora el centro de la mesa del comedor.  

Qué diferencia con los aburridos tapitas de perlé blanco de toda la vida, ¿no creéis?

El patrón original, aquí.  



2 comentaris:

Marisa Muñoz ha dit...

¡Acertada combinación de colores! Te ha quedado muy bonito...

sonietaSun ha dit...

me lo pillo!!!

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...