dimarts, 4 de setembre de 2012

Funda de jacquard


Avui us porto un projecte acabat: La meva primera funda de ganxet en jacquard. La vaig començar per posar en pràctica tot allò que vaig aprendre al taller d'Ameskeria organitzat per Dudua, i que ja us vaig explicar aquí. Estava a punt de convertir-se en un UFO ancestral, però aquest estiu l'he acabat, gràcies sobretot al tiron que li vaig donar durant la trobada d'estiu d'Iluro Craft.

//

Hoy os traigo un proyecto acabado: Mi primera funda de ganchillo en jacquard. La empecé para poner en práctica todo lo que aprendí en el taller de Ameskeria organizado por Dudua, y que ya os conté aquí. Estaba a punto de convertirse en un UFO ancestral, pero este verano lo he terminado, gracias sobre todo al tiron que pude darle durante el encuentro de verano de Iluro Craft.


La funda és per un Casio PT-10 que li vaig regalar al meu home fa un temps. És mestre i vol portar el Casio al cole per cantar cançons amb els peques. I què millor que portar-lo protegit amb una funda tan xula com aquesta, no?

//

La funda es para un Casio PT-10 que le regalé a mi pareja hace un tiempo. Es maestro y quiere llevar el Casio al cole para cantar canciones con los peques. Y qué mejor que llevarlo protegido con una funda tan chula como esta, no?
 


2 comentaris:

Susana ha dit...

Hola. Te ha quedado preciosa¡¡¡
besos

sonieta ha dit...

ole ole!!
pianillo enfundao!!

^-^

Feliç dilluns de Pasqua! Happy Easter

Post ràpid per felicitar-vos el dilluns de Pasqua amb un pollet teixit en mitja hora abans de dinar, i que ha servit per decorar la Mona....