dimarts, 27 de novembre del 2012

De botigues!


Aquí teniu una foto d'alguns dels amigurumis i complements de ganxet i trapillo que podeu trobar a la botiga Lulu Ferris de Mataró (Carrer Bonaire, davant el Milola). Allà també hi faig tallers d'iniciació al ganxet i els amigurumis. Us deixo la idea, ja que s'acosten dates per fer detallets i regals, i què millor que regalar artesania feta a mà o un taller per aprendre a fer les coses un mateix?

També podeu visitar la meva botiga artesanio. I si voleu alguna cosa en particular que no trobeu a la botiga, envieu-me un mail a aritogores@blogspot.com i en parlem!

//

Aquí tenéis una foto de algunos de los amigurumis y complementos de ganchillo y trapillo que podéis encontrar en la tienda Lulu Ferris de Mataró (Calle Bonaire, delante del Milola). Allí también hago talleres de iniciación al ganchillo y los amigurumis. Os dejo la idea, ya que se acercan fechas para detallitos y regalos, y qué mejor que regalar artesanía hecha a mano o un taller para aprender a hacer las cosas uno mismo?

También puedes visitar mi tienda artesanio. Y si quieres algo en particular que no está en la tienda, enviame un mail a aritogores@blogspot.com y hablamos!

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...