dilluns, 6 de maig del 2013

Excursión a Céret


Aquest cap de setmana he fet una escapadeta d'un dia a Céret, a la regió del Vallespir, al sud de França. Fa un segle, Céret va atreure per la seva tranquil·litat, encant i lluminositat, a una colla de pintors i artistes, entre ells Picasso, Bracque o Manolo Hugué, que van deixar bona emprempta al poble (molts carrers porten nom d'aquests artistes i hi ha un museu d'art modern que val la pena visitar).

Jo hi vaig passar el diumenge, gaudint del bon temps, el paisatge pirineic, la natura que envolta el poble, passejant pels seus tranquils carrers, maravellant-me amb l'alçada dels plàtans centenaris i dinant en una placeta encantadora, aprofitant el bon dia i la calor que va fer.

Com que era diumenge les botigues estaven tancades però vaig trobar un quiosc obert i vaig aprofitar per comprar algunes revistes franceses de ganxet, algunes fins i tot obsequiaven amb llibres de patrons i mostres de llana, com podeu veure a la foto.
//
 Este fin de semana he hecho una escapadita de un día a Céret, en la región del Vallespir, en el sur de Francia. Hace un siglo, Céret atrajo por su tranquilidad, encanto y luminosidad, a un grupo de pintores y artistas, entre ellos Picasso, Bracque o Manolo Hugué, que dejaron huella en el pueblo (muchas calles llevan el nombre de estos artistas y hay un museo de arte moderno que vale la pena visitar).

Yo pasé el domingo disfrutando del buen tiempo, el paisaje pirineic, la naturaleza que rodea el pueblo, paseando por sus tranquilas calles, maravillandome con la altura de los plátanos centenarios y comiendo en una placita encantadora, aprovechando el buen día y el calor que hizo.

Como era domingo las tiendas estaban cerradas pero encontré un quiosco abierto y aproveché para comprar algunas revistas francesas de ganchillo. Algunas incluso obsequiaban con libros de patrones y muestras de lana, como podéis ver en la foto.



Les he estat fullejant i m'he enamorat d'aquest projecte per l'estiu...
//
Las he ojeado y me enamorado de este proyecto para el verano...



2 comentaris:

Telas y Tentaciones ha dit...

Pel que llegeixo, ho has passada genial .... I que de coses vas fer amb els teus compres!!
BSS

Rosa ha dit...

Ceret és un poblet encantador i si hi tornes algun dia ves-hi un dissabte al matí, és el dia de mercat .

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...