divendres, 30 d’agost del 2013

De vuelta!


Hola, hola!!!

Ja tornem a ser aquí, després de les vacances i amb les piles ben carregades i el ganxet ben esmolat per afrontar el nou curs amb totes les energies.

A partir de la setmana vinent tornareu a trobar el blog actiu, amb nous continguts, patrons i propostes que espero que us agradin.

De moment, us deixo amb un resum visual de la feina que han fet aquest mes d'agost les meves alumnes dels tallers de ganxet i trapillo que he fet a Mataró, Calella i Torroella de Montgrí.

Bon cap de setmana i us espero dilluns!

//

Hola, hola!

Ya estamos de vuelta, después de las vacaciones y con las pilas bien cargadas y el ganchillo bien afilado para afrontar el nuevo curso con todas las energías.

A partir de la semana próxima el blog volverá a estar activo, con nuevos contenidos, patrones y propuestas que espero que os gusten.

De momento, os dejo con un resumen visual del trabajo que han hecho este mes de agosto mis alumnas de los talleres de ganchillo y trapillo que he hecho en Mataró, Calella y Torroella de Montgrí.


Feliz fin de semana y os espero el lunes!

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...