dimecres, 24 de febrer de 2021

Bordado sobre fotografía en tela

 


Continuo experimentant amb tècniques de brodat, aquesta vegada us presento una prova que he fet de brodar sobre una fotografia impresa en tela. En aquest cas, a partir d'una imatge de l'actriu Louise Brooks.

El procés és relativament senzill, la feina està en pensar i trobar una foto adequada i encertar-la amb el disseny de brodat i els colors que faràs servir. Però tot plegat és molt estimulant perquè t'obliga a crear tot el projecte de zero. Estic força contenta de com ha quedat aquesta peça, però en tinc alguna altra que no us ensenyaré.... :-)))
Sigo experimentando con técnicas de bordado. Esta vez os presento una prueba que he hecho de bordar sobre una fotografía impresa en tela. En este caso, a partir de una fotografía de la actriz Louise Brooks.

El proceso es relativamente sencillo, el trabajo está en pensar y encontrar una foto adecuada y acertar con el diseño de bordado y los colores que vas a usar. Pero todo es muy estimulante porque te obliga a crear todo el proyecto de cero. Estoy bastante contenta de cómo ha quedado esta pieza, pero tengo alguna otra que no os enseñaré .... :-)))


1 comentari:

Descabdello ha dit...

Senzill? Mare meva! T'ha quedat impressionant!

Banderola de Tapestry

Banderola de tapestry a partir del patró de  Love and stitch . No volgueu saber la feinada que m'ha portat, hi he dedicat mesos. El més ...