dimarts, 17 de maig de 2011

Crochet d'alta costura


Les grans cases de la moda també s'han apuntat a la moda del ganxet, què us pensaveu? Hi ha una col·lecció de Dolce & Gabanna de vestits de crochet espectaculars però què voleu que us digui. Jo em quedo amb els bolsos que són la meva debilitat. Aquest de vímet amb l'aplicació en crochet negre de D&G m'encanta. Però encara m'agrada més el de Chanel!!!!!!
//
Las grandes casas de la moda también se han apuntado a la moda del ganchillo, que os pensaís? Hay una colección de Dolec & Gabanna de vestidos de crochet espectaculares pero que quereís que os diga. Yo me quedo con los bolsos que son mi debilidad. Este con la aplicación de crochet negro de D6G me encanta. Pero todavía me gusta más el de Chanel!!!!!!!!!


Però com que de moment no m'arriba per aconseguir el Chanel, hauré de lluir la meva bandolera de ganxet, que tampoc està tan malament!
//
Pero de momento no me llega para el Chanel así que mientras tanto tendré que lucir mi bandolera de ganchillo, que tampoco está tan mal!

1 comentari:

Bigunki ha dit...

El patrón del de Chanel lo he visto por la red, o uno muy parecido. Seguro que si lo quieres lo puedes tener ( tejiendolo)
Con tu bandolera estás estupenda

Feliç dilluns de Pasqua! Happy Easter

Post ràpid per felicitar-vos el dilluns de Pasqua amb un pollet teixit en mitja hora abans de dinar, i que ha servit per decorar la Mona....