divendres, 12 d’agost de 2011

Works in progress (I i II)Aquest és l'estat de la bosseta de ganxet en la que estic una mica estancada. M'agrada molt el disseny i també el color del fil que faig servir, però veient com avança m'han sorgit dubtes sobre el tipus de nança que hi he de posar. La que proposa el patró no m'acaba de convèncer. Alguna idea?

//

Este es el estado del bolsito de crochet en el que estoy un poco estacanda. Me gusta mucho el diseño y también el color del hilo, pero viendo como avanza tengo dudas sobre como hacer el asa del bolso. La del patrón no me acaba de convencer. ¿Alguna idea?

I en vistes a la tardor, he apretat una mica amb els grannys perquè si no, no tindré la manteta del sofà a punt. M'he proposat de fer-ne un al dia, seré capaç?

//
Y en vistas al otoño, he apretado un poco con los grannys porque si no, no tendré la mantita de sofà a punto para el frio. Me he propuesto hacer uno al dia, seré capaz?
Feliç dilluns de Pasqua! Happy Easter

Post ràpid per felicitar-vos el dilluns de Pasqua amb un pollet teixit en mitja hora abans de dinar, i que ha servit per decorar la Mona....