dilluns, 31 d’octubre del 2011

Productes de temporada / Productos de temporada



Aquest és el meu petit bodegó amb productes de tardor. La cosa va començar més o menys de la següent manera. Al blog de la Supercursi vaig trobar la idea de l'altar estacional i vaig voler fer alguna cosa similar. Així que vaig decidir començar fent una carbasseta de ganxet. La vaig fer seguint el patró de la pàgina de Tejiendo Perú, que és una passada.



Llavors, el meu company mestre va voler que li teixís una carbasseta igual per decorar la classe amb motius de tardor. I perquè la carbasseta no estigués sola, li vaig afegir un parell de bolets. Així, amb la carbasseta i els bolets de ganxet, unes pinyes recollides en una excursió al Pirineu i la càmara de fotos, l'altar estacional es va convertir en un bodegó de tardor.



I d'una carbassa com aquesta, però de les de veritat, en va sortir aquest rissotto que estava boníssim!



I aquesta nit, ho rematarem tot amb castanyes, panellets i altres delícies de temporada. I potser encara m'animo a fer unes castanyes com les que proposa Lady Crochet al seu blog. Bona Castanyada!

1 comentari:

The Magic's World ha dit...

Quina bona pinta que te el risotto!!!! nyam nyam!!! I a passar una genial castanyada!!!! yo ahir ya vaig fer els panellets :D ara a per les castanyes i moniatos!!!! :D
Petonets guapa!!

http://themagicsworld.blogspot.com/

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...