dimarts, 8 de novembre del 2011

Amigurumiando



Ja us he parlat alguna vegada dels amigurumis i us he anat mostrant els que he fet, però em sembla que mai havia penjat al blog cap foto del Crochet Ninja. És un dels primers que vaig fer i me l'estimo especialment.

Diumenge vinent dia 13, durant tot el dia a la Fira Creativa que es fa a la Farga de l'Hospitalet, tindrà lloc una trobada d'amigurumis, on una colla d'aficionats a aquesta tècnica de japonesa de ganxet 3D ens reunirem per compartir experiències i mostrar les coses que fem. L'Helena d'Amo el amigurumi em va convidar a participar-hi i no m'ho penso perdre. Ni jo, ni el Ninja!

//

Ya os he hablado alguna vez de los amigurumis y os he mostrado los que hago, pero creo que nunca había colgado en el blog la foto del Crochet Ninja. Es uno de los primeros que hice y le tengo un cariño especial.

El próximo domingo dia 13, durante todo el dia en la Feria Creativa de la Farga del Hospitalet se celebrará un encuentro de amigurumis, donde un grupo de aficionados a esta técnica japonesa de ganchillo en 3D nos reuniremos para compartir experiencias y mostrar lo que hacemos. Helena de Amo el amigurumi me invitó a participar y no me lo pienso perder. Ni yo, ni el Ninja!





Com que la majoria d'amigurumis que he fet els he acabat regalant, m'he animat a fer-ne algun aquests dies per poder portar a la fira. En aquest llibre que em vaig comprar no fa gaire hi ha algunes idees maques i fàcils de fer. Espero que pogueu veure el resultat en directe a la trobada de diumenge!

I parlant de la Fira Creativa, demà us explico més coses. De moment, us deixò l'enllaç a tota la informació pràctica que necessiteu de l'esdeveniment.

//

Como la mayoría de amigurumis que he hecho los he acabado regalando, me he animado ha tejer alguno para poder llevar a la feria. En este libro que me compré no hace mucho hay algunas ideas bonitas y fáciles de hacer. Espero que podaís ver el resultado en directo en el encuentro de domingo!

Y hablando de la Feria Creativa, mañana os cuento más cosas. De momento, os dejo con un enlace a toda la información práctica del evento.

1 comentari:

The Magic's World ha dit...

M'encanta el ninja! es monisim!!!! La veritat es que els amigurimis enganxen moltisim :D Si puc hem pasaré pel saló, que l'any passat hem vaig quedar amb les ganes... aiiiix
T'he deixat un regalet al meu blog ;)
Petonets artista!!!

http://themagicsworld.blogspot.com/2011/11/anillo-romantic-rose-y-ronroneo-23-24.html

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...