dijous, 24 de novembre de 2011

Carta als Reis (avançant feina)


Després de llegir aquests dies tantes cròniques de la gent que va assistir al taller de ganxet XXL amb la Glòria Fontseca organitzat per Duduà se m'ha ficat al cap que vull aprendre a teixir amb aquests super ganxets i fer cistelles i coses tan xules com les que podeu veure al blog de l'Anna Rovira aquí i de Les teje y maneje aquí
//
Después de leer estos dias tantas crónicas de la gente que asistió al taller de ganchillo XXL con Glòria Fontseca organitzado por Duduà se me ha metido en la cabeza que quiero aprender a tejer con estos super ganchillos y hacer cestos y cosas tan chulas como las que podeís ver en el blog de l'Anna Rovira aquí i el de Las Teje y maneje aquíI ja posats a aprendre coses noves, ha arribat l'hora d'aprendre a fer mitja amb dues agulles. Però no de qualsevol manera, si no amb un dels kits superxulos de We are kintters. Podeu llegir el reportatge de La Vanguardia que us explica el projecte.
//
Y puestos a aprender cosas nuevas, ha llegado el moment de aprender a hacer media con dos agujas. Pero no de cualquier manera, sinó con uno de los kits superchulos de We are knitters. Podeís leer el reportage de La Vanguardia que explica el proyecto. I mira, amigurumis sí que en sé fer però la maleteta de la DMC per aprendre'n és taaaan maca... En el blog de DMC hi trobareu més informació.
//
Y mira, amigurumis sí que se hacer pero la maletita de la DMC para aprender es taaaa bonita... Al blog de DMC hi trobareu més informació.3 comentaris:

Cobaya Humano ha dit...

Des de Creativa Barcelona que buscava el kit d'amigurumi de DMC

No ho trobava enlloc, però finalment si que l'han publicada :P

Karmen ha dit...

Una lista de reyes de lo más creativa :D

¡Besitos!
milowcost

sonieta ha dit...

per a que després els reis diguin que no saben què portar-te jajaja
els ho has deixat clar, claríssim!!!

Feliç dilluns de Pasqua! Happy Easter

Post ràpid per felicitar-vos el dilluns de Pasqua amb un pollet teixit en mitja hora abans de dinar, i que ha servit per decorar la Mona....