divendres, 23 de desembre del 2011

Retrat de família, a punt (de creu)


Aquesta és la història de la meva postal de Nadal d'aquest any. Vaig trobar el projecte a la web de la Martha Stewart i em va encantar, perquè se surt dels típics treballs en punt de creu i proposa uns patróns més actuals i divertits. Es tracta de fer-se el propi retrat i brodar-lo en punt de creu. De tant en tant m'agafa la vena del punt de creu... Per la postal de Nadal he fet una foto del brodat original, que he deixat en el mateix bastidor per poder-lo penjar a la paret de casa.




Esta es la historia de mi postal de Navidad de este año. Encontré el proyecto en la web de Martha Stewart y me encantó, porque se sale de los típicos trabajos en punto de cruz y propone unos patrones más actuales y divertidos. Se tracta de hacer-se el propio retrato y bordarlo en punto de cruz. De vez en cuando me coge la vena del punto de cruz... Para la postal de Navidad he hecho una foto del bordado original, que he dejado en el bastidor para poderlo colgar en la pared de mi casa.



Aquest és el dibuix previ que vaig fer seguint els models proposats per la Martha Stewart
//
Este es el dibujo previo que hice siguiendo los modelos propuestos por Martha Stewart.





Aquest és el brodat acabat
//
Este es el bordado acabado




I la postal de Nadal!!!!! Bones festes!!!!
//
Y la postal de Navidad!!!! Felices Fiestas!!!!




6 comentaris:

SIONA ha dit...

¡que idea mas original!
un abrazo y felices fiestas
SIONA

The Magic's World ha dit...

Es genial!!!! :D M'encanta l'idea ;) Jo estic fent algu semblant en un devantal per a me mare, pero estem tunejats com si fosim galetes de jenjibre XD
Petonets i Bon Nadal!!! ;)


http://themagicsworld.blogspot.com/

Ganxetades ha dit...

Molt xulo, súper original!!

Lady Crochet ha dit...

Molt xulo!! Aquesta labor la tinc a la meva llista de pendents perquè trobo que és molt original. T'ha quedat molt maca!!! Bones Festes!

Ari Togores ha dit...

Gràcies a totes! Bones festes!!!!!

domingo de invierno ha dit...

molt maco!! m'agrada molt!! bones festes!!

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...