dimarts, 13 de desembre de 2011

Time Out


Aquí teniu la meva versió del Time Out cowl, un patró de la Lion Brand que, de tan fàcil, ha corregut per tot arreu. El vaig estrenar el cap de setmana a la Provença, hi feia molt de fred! Jo la vaig fer amb una llana fineta i el ganxet del 5 perquè quedés més folgada, però es podria fer amb llana més gruixuda i un ganxet encara més gros.

El patró, en anglès, el trobareu aquí (us heu de donar d'alta), i a continuació la meva traducció exprés:

Comencem amb 30 cad.

Volta 1: (Pa, 2cad, pa) en la cad6 des del ganxet (es fa una mena de V), *salta les properes 2 cad, (pa, 2 cad, pa) a la propera cad; repetir desde * tota la volta fins les 3 darrers cad, salta 2 cad, pa a la darrera cad. Han de sortir en total 8 V.

Volta 2: 3 cad, gira, (pa, 2 cad, pa) a cada 2 espais de cadeneta al llarg de la volta, pa a la cadeneta d'inici. Repetir la volta 2 fins que el coll faci uns 132 centímetres. Tancar.

//

Aquí teneís mi versión del Time Out Cowl, un patrón de la Lion Brand que, de tan fácil, ha corrido por todas partes. Lo estrené el fin de semana en la Provenza, que hacía mucho frío! Yo tejí el cuello con una lana fina y un ganchillo del 5 para que quedase más holgada pero se podría tejer con lana más gruesa y un ganchillo más grande.

El patrón, en inglés, lo encontrareís aquí (hay que darse de alta). A continuación mi traducción exprés:

Empezamos con 3 cad.


Vuelta 1: (Pa, 2cad, pa) en la cad6 desde el ganchillo (sale una especie de V), *salta las siguientes 2 cad, (pa, 2 cad, pa) en la siguiente cad; repetir desde * toda la vuelta hasta las últimas 3 cad, salta 2 cad, pa en la última cad. Han de salir en total 8 V.
 

Vuelta 2: 3 cad, gira, (pa, 2 cad, pa) en cada 2 espacions de cadeneta en toda la vuelta, pa en la cadeneta de inicio. Repetir la vuelta 2 hasta que el cuello mida unos 132 centímetros. Cerrar.


2 comentaris:

sonieta ha dit...

t'ha quedat bonic en aquest to torrat :-)
a veure si te'l veig posat per mataró...

Susana ha dit...

Hola. Te ha quedado muy bonita. La mía la hice con el ganchillo nº9.
Feliz navidad.
Susana.

Feliç dilluns de Pasqua! Happy Easter

Post ràpid per felicitar-vos el dilluns de Pasqua amb un pollet teixit en mitja hora abans de dinar, i que ha servit per decorar la Mona....