diumenge, 29 de gener del 2012

El club dels divendres


Divendres 27 vaig tornar a les quedades del Club de la llana de Badalona. No hi puc anar sovint tot i que m'encanta compartir aquesta estona llanera tan agradable amb gent tan maca i tan activa com les noies del club.
//
El viernes 27 volví a ir a la quedada del Club de la Llana de Badalona. No puedo ir a menudo aunque me encanta compartir este encuentro lanero tan agradable con gente tan maja y activa como las chicas del club.


Aquest divendres, a més, van venir de TV3 per enregistrar un reportatge per les notícies. Aquí els veieu entrevistant la Clara, una de les ànimes del Club.
//
Este viernes, además, vinieron de TV3 a gravar un reportage para las notícias. Aquí los veís entrevistando a Clara, una de las almas del Club.



La Mercè va portar la seva espectacular manta feta a partir d'un supergranny gegant i vam parar la taula per crear més ambient llanaire.
//
Mercè trajo su espectacular manta hecha a partir de un supergranny y la pusimos en la mesa para crear mas ambiente lanero.


Vam ser molta gent, ja veieu, i vam fer molta feina...
//
Vino mucha gente y hicimos mucho trabajo...

4 comentaris:

Gemma ha dit...

Guau! Quanta gent! Jo em vaig autoregalar un kit dels de DMC per aprendre a fer ganxet peró no m'he n'acabo d'ensortir. Quina enveja les coses que feu les que en sabeu!

Sylvie Créative - Créations Ma Déco Maison ha dit...

La taula va quedar preciosa abrigada amb la manta de grannies Que bé ser una colla tan gran per teixir!

Fina Niubó ha dit...

Gràcies, Ari. Les fotos són molt xules: aquí hi ha professionalitat!!!

Clara Solà Niubó ha dit...

Gràcies, Ari Togores. Per venir i per compartir tanes coses!

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...