divendres, 27 de gener de 2012

Flower Friday (IV)


Aquí estem un divendres més en el Flower Friday. Aquesta setmana amb una flor més tipus tapete, ja ho veieu. Amb el patró d'aquesta setmana practicarem els "bodoques" o "palomitas", el punt que en anglès li diuen "popcorn" i que queda molt maco perquè li dóna relleu a la cosa. És molt fàcil de teixir, es fan cinc punts alts allà mateix i es tanquen tots junts. Al patró ho trobareu explicat. Vinga!
//
Aquí estamos otro viernes en el Flower Friday. Esta semana con una flor más tipo tapete, ya veís. Con el patrón de esta semana practicaremos con los "bodoques" o "palomitas", el punto que en inglés se conoce como "popcorn" y que queda muy bonito porque le da relieve a la cosa. Es muy fácil, se tejen cinco puntos en el mismo sitio y se cierran todos juntos. En el patrón está explicado. Venga!

Flor Con Bodoques


I aquí les vostres flors // Y aquí vuestras flores de la semana

Esta es la de Sonia, la més puntual :)))


Y esta la de Susana!

I la de Paula!

2 comentaris:

The Magic's World ha dit...

D'aquesta setmana no pasa! ara mateix hem posu amb totes les floretes i m'apunto, que aixó m'encanta i fa bastant que tinc el ganxet una mica de banda!!! ;)
Petonets wapisima! ;)

http://themagicsworld.blogspot.com/

The Magic's World ha dit...

Perfi!!!! Ja ho he fet! et deixo l'enll´ç on he posat la flor de la setmana i totes les pasades, que me enganxat!!!! Ja tinc ganes de la nova flor!!!
http://themagicsworld.blogspot.com/2012/02/san-valentin-para-el-y-ella-reto-flower.html

Un miauuupetonet!!! ;)

Feliç dilluns de Pasqua! Happy Easter

Post ràpid per felicitar-vos el dilluns de Pasqua amb un pollet teixit en mitja hora abans de dinar, i que ha servit per decorar la Mona....