dimarts, 10 de gener del 2012

Geisha amigurumi


Divendres i dissabte vinent faig dos tallers d'iniciació a l'amigurumi a la botiga de Barcelona 'La terapia de la llana'. Per anar escalfant motors, aquesta setmana us ensenyaré alguns dels últims amigurumis que he fet. Començo amb aquesta geisha tan cuca que vaig fer diumenge al matí. Casi que em va costar més tota la feina del brodat de la carona i d'unir les peces, que de teixir les parts en sí. El patró el vaig treure del llibre 'Amigurumis. 20 robots para hacer a ganchillo' de la Nelly Pailloux. D'aquest llibre també vaig fer el Ninja que us vaig ensenyar aquí. A la foto de més avall, podeu veure la descomposició de la geisha abans d'unir les peces.





El viernes y el sábado voy a dar dos talleres de iniciación al amigurumi en la tienda de Barcelona 'La terapia de la llana'. Para calentar motores, esta semana os voy a enseñar algunos de los últimos amigurumis que he tejido. Empiezo con esta geisha tan cuca que hice el domingo por la mañana. Casi que me costó más todo el trabajo de bordar la carita y unir piezas que tejerla. El patrón lo saquí del libro 'Amigurumis. 20 robots para hacer a ganchillo' de Nelly Pailloux. De este libro también hice el Ninja que ya os enseñé aquí. En la foto de abajo podeís ver la descomposición de la geisha antes de unir las piezas.



2 comentaris:

Sylvie Créative - Créations Ma Déco Maison ha dit...

Que maca que t'ha quedat!

The Magic's World ha dit...

T'ha quedat monisima!!! :D Quines mans que tens artista!!!
Petonets! ;)

http://themagicsworld.blogspot.com/

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...