dimecres, 18 de gener del 2012

L'hora del te


En els propers dies us aniré ensenyant alguns dels regals que em van portar els Reis. Més que res, perquè em van fer molta il·lusió i perquè són peces artesanals fetes per dissenyadores que m'encanten i aprofitaré per recomanar-les.

Començo amb el fake watch de la Misako Mimoko, que el tenia fitxat des de fa molt de temps. És un preciós rellotge fals que sempre marca les cinc de la tarda, l'hora felç de prendre el te. Quan estic molt estressada d'anar corrent a tot arreu, me'l miro i m'imagino una vida més tranquil·la. Si no coneixeu les coses que fa l'Eva, us recomano que feu una ullada al seu blog, és una passada.

//

En los próximos días os enseñaré algunos de los regalos que me trajeron los Reyes. Más que nada, porque me hicieron mucha ilusión y porque són piezas artesanales hechas por diseñadoras que me encantan, así que aprovecho para recomendarlas.


Empiezo con el fake watch de Misako Mimoko, que lo tenía fichado des de hace mucho tiempo. Es un precioso reloj falso que siempre marca las cinco de la tarde, la hora feliz de tomar el te. Cuando estoy muy estresada de ir de un lado para otro sin parar, lo miro y me imagino una vida más tranquila. Si no conoceis las cosas que hace Eva, os recomiendo su blog, es una passada.




A Eva la vaig tenir de professora en un taller de ninots fets amb guants que vaig fer al Duduà quan encara estaven al Passatge de la Pau. Aquí podeu veure el gatet que va sortir del taller :)

//

A Eva la tuve de profesora en un taller de muñecos hechos con guantes que hice en Duduà cuando estavan en el Passatge de la Pau. Aquí podeís ver el gatito que salió del taller :)


1 comentari:

misako mimoko ha dit...

gràcies pel post ari! :)
em va fer molta il·lusió que te'l portessin els reis!!
quina gràcia! el gatet que vas fer encara es viu ;)

bon cap de setmana!!!

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...