dimarts, 21 de febrer de 2012

Crònica de la Quedada Solidària


Aquesta és la pila de quadradets que van sortir de la Primera Quedada Solidària de diumenge passat dia 19 a la Pastisseria Milola de Mataró. Tot això es convertirà en mantes que enviarem a l'Argentina per col·laborar amb el projecte 'Abriguemos a un niño'. Va ser una tarda genial, només heu de mirar les fotos per veure quin ambientàs.
//
Este es el montón de quadritos que salieron de la Primera Quedada Solidaria del domingo pasado en la Pastelería Milola de Mataró. Todo esto ser convertirá en mantas que enviaremos a Argentina para colaborar con el proyecto 'Abriguemos a un niño'. Fue una tarde genial, solo hay que ver las fotos para ver el ambientazo.

Ja veieu, grans, peques, nois i noies, tothom ammb el ganxet a la ma, ganes d'aprendre i de passar-s'ho bé!
//
Ya veís, mayores, peques, chicos y chicas, todo el mundo con el ganchillo en la mano, ganas de aprender y pasarlo bien!


I a la Pastisseria Milola ens van acollir de maravella. Quin gust compartir la tarda ganxetaire amb aquests tes, pastissets i muffins tan deliciosos!
//
Y en la Pasteleria Milola nos acogieron de maravilla. Que gusto compartir la tarde ganchetil con estos tes, pastelitos y muffins tan deliciosos!Total, vam quedar tan contents que amb la Sònia ja estem maquinant per organitzar la propera quedada al març...
//
Total, quedamos tan contentos que con Sónia ya estamos maquinando para organitzar la próxima quedada en marzo...


4 comentaris:

La reina de la casa ha dit...

Va estar prou bé! m' apunto a la propera!

Ivette
(La mare de la Martina!)

sonieta ha dit...

m'encanta maquinarrrrr

Sara ha dit...

Ens ho vam passar molt bé, una tarda molt relaxada i m'ha despertat el "gusanillo" a això del ganxet... Vull aprendre més!

Ari Togores ha dit...

Doncs prepara't Sara perquè ja estem pensant en properes quedades al milola, molt aviat!!!!