dimarts, 28 de febrer de 2012

Trobada Solidària a Sabadell


Diumenge passat ho vam tornar a fer! Mireu, mireu quanta gent a la Segona Trobada Solidària 'Abriguemos a un niño', aquest cop a Sabadell! Per fi vam poder coincidir les quatre impulsores de la trobada, la Sònia i jo com a delegació mataronina i la Paula i la Monika de Sabadell. I molta més gent que també va contribuir amb els seus quadradets, com la Lídia de Portaldelabores (quin luxe que vingués a la quedada!), la Josefina, la Ruth i moltes altres que no surten a les fotos.

Ja veieu que la manta avança a bon ritme, amb els quadradets que vam fer l'altre dia a Mataró...


I la cosa creixerà molt més, amb els quadradets que han sortit de la feina feta a Sabadell...


I no van faltar les pastetes, la coca, els sucs i la llimonada... El matí de diumenge perfecte!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo que tambe soc de Sabadell i m´encantaria participar en una quedada d´aquestas, espero poder estar la propera vegada que la feu, aquest diumenge no va poder ser perque estava a la fira creativa a Saragossa.

pedritxes ha dit...

Hola,
Soc Josefina (Pedritxes) el domingo lo pasé BOMBA, BOMBA¡¡ sois unas tias estupendas ,me encanta ver mis cuadritos entre el montón ,espero repetir i poder hacer algun cuadrirto más.
Thank you.

Hasta la próxima "trobada"

MiniCactus

Em van regalar una planteta però com que la jardinaria no és el meu fort, se'm va morir, així que he decidit reciclar el test i apr...