diumenge, 18 de març de 2012

El club de los viernes (en Badalona)


Dijous passat, dia 15, vaig anar a la presentació del llibre 'El club de los viernes' i les seves seqüeles. La presentació va tenir lloc a la llibreria Saltamartí de Badalona i estava organitzada per El club de la llana, que va néixer precisament per inspiració d'aquestes novel·les de Kate Jacobs. Va venir molta gent del club, de Badalona i de fora com és el meu cas, i també molta gent nova que segur se sumarà a les trobades. Va ser divertit això d'anar fent ganxet mentre ens explicaven els arguments del llibre... I els pastissets i muffins que hi havia per picar, d'escàndol!
//
El jueves pasado fuí a la presentación del libro "El club de los viernes" y sus secuelas. La presentación tuvo lugar en la libreria Saltamartí de Badalona y estava organizada por El club de la llana, que nació precisamente por inspiración de estas novelas de Kate Jacobs. Vino mucha gente del club, de Badalona y de fuera com es mi caso, y también mucha gente nueva que seguro se sumará a las quedadas. Fue divertido esto de hacer gnachillo mientra nos explicavan el argumento del libro... Y los pasteles y muffins que havia para picar, de escándalo!

MiniCactus

Em van regalar una planteta però com que la jardinaria no és el meu fort, se'm va morir, així que he decidit reciclar el test i apr...