dimarts, 20 de març del 2012

Primavera!!!!!!!!!!


Benvinguda primavera!!!!!!!
El passat mes de gener vaig posar en marxa el projecte Flower Friday per arribar al dia d'avui amb aquesta imatge i, la veritat, em fa molta il·lusió veure com ha florit el jardinet ganxetaire. Flors, alegria i colors que serveixen de preludi al bon temps que ja s'acosta. A gaudir!!!!
//
Bienvenida primavera!!!!!!!!!
El pasado mes de enero puse en marcha el proyecto Flower Friday para llegar al dia de hoy con esta imagen y, la verdad, me hace ilusión ver como ha florecido el jardín ganchetil. Flores, alegria y colores como preludio del buen tiempo que ya llega. A disfrutar!!!!!

7 comentaris:

sonietaSun ha dit...

i què farem ara?
continuem amb més flowers?

sfer ha dit...

Quina preciositat! Quedarien genials totes enganxades a una base de fusta, per exemple, i penjades a la paret com si fos un quadre!! Quines ganes de tenir sofà i poder-me apoltronar un altre cop a fer mitja i ganxet...

Ari Togores ha dit...

Ostres, quina bona idea! Estava pensant que fer amb tantes flors, queden molt xules totes juntes...

Wilma ha dit...

precios toters juntes

sfer ha dit...

S'ha de dir que la idea no és pas meva. Quan vaig veure totes les flors juntes em van recordar les peces de ganxet de Cornflower blue studio (Etsy: http://www.etsy.com/shop/cornflowerbluestudio - Blog: http://cornflowerbluestudio.blogspot.com.es/). Jo també tinc ganes de fer una cosa per l'estil :-)

Isa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Isa ha dit...

Que alegria transmite éste colorido tan bonito!! preciosas todas!

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...