dissabte, 28 d’abril del 2012

Tèxtisl i paper a Badalona


Dissabte passat, dia 21, vaig fer una visita-llampec a la Fira de les Arts tèxtils i del paper de Badalona. Va ser una visita molt ràpida però no volia deixar passar l'oportunitat de gaudir de la fira, que l'any passat ja em vaig quedar amb les ganes perquè el dia que hi anava es va posar a ploure a bots i barrals.
//
El sábado pasado dia 21 hice una visita relámpago a la Fira de les Arts tèxtils i del paper de Badalona. Fue una visita muy rápida pero no quería dejar pasar la oportunidad de conocer la feria, que el año pasado ya me quedé con las ganas porque el día que tenía que ir se puso a llover a cántaros.




Sobretot, em feia gràcia visitar la parada de la Sara de Sourit a la vie, que amb en Mario, s'han llençat a dissenyar i estampar unes samarretes per peques superxules i modernes. Feu una ullada al seu blog i veureu quines coses que fan.
//
Sobretodo, me hacía gracia visitar la parada de Sara de Sourit a la vie, que junto con Mario, se han lanzado a diseñar y estampar unas camisetas para peques superchulas y modernas. Mirar su blog y vereís lo que hacen.



I també vaig aprofitar per saludar les noies d'El club de la llana que durant tot el cap de setmana van estar teixint en públic al Passeig de Badalona. Quan jo hi vaig anar, estaven molt engrescades teixint roses i altres detalls per Sant Jordi.
//
Y también aproveché para saludar a las chicas de El club de la llana que durante todo el fin de semana estuvieron tejiendo en público en el Paseo de Badalona. Cuando yo fuí, estavan muy animadas tejiendo rosas y otros detalles por Sant Jordi.


No m'hi vaig poder quedar gaire estona perquè dissabte, el meu amic Pere Cabaret juntament amb la Lola Casas inaugurava l'exposició 'Vol d'ocell' amb il·lustracions i poemes a la Casa Gòtica d'Argentona. Us deixo un parell de fotos de l'expo i us recomano que la visiteu, si podeu!
//
No me pude quedar mucho porque el sábado, mi amigo Pere Cabaret junto con Lola Casas inauguravan la exposició 'Vol d'ocell' con ilustraciones y poemas en la Casa Gótica de Argentona. Os dejo un par de fotos de la expo y os recomiendo que la visiteis si podeís!




1 comentari:

Sara ha dit...

Moltes gracies, ens va fer molta il.lusió la vostra visita! Guapos!

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...