dissabte, 21 d’abril del 2012

Trobada tapetil


Bé doncs, aquest és el resultat de la feina feta a la tercera quedada d'Iluro Craft, el passat 15 d'abril a la Pastisseria Milola. La cosa està oberta a tothom que vulgui venir a passar l'estona llanaire amb nosaltres però sempre proposem un tema per si algú busca inspiració, i aquest cop eren els tapetes. I ja veieu! De zero a tapete en un parell d'horetes. I també hi van haver pastissets i xerrameca. I encara hi va haver gent amb temps de fer roses de ganxet i amigurumis i de tot!

He posat el tapete en un lloc destacat, en un moble al menjador amb aquesta caseta de fang que en realitat és un cremador d'incens. Si us moveu per fires d'artesania de Barcelona segurament les haureu vist. Les trobo molt mones, i amb el tapete, doncs encara més!
//

Bién, pues este es el resultado del trabajo hecho en la tercera quedada de Iluro Craft, el pasado 15 de abril en la Pasteleria Milola de Mataró. Las quedadas están abiertas a todo el mundo que quiere pasar el rato lanero pero siempre proponemos un tema por si alguién busca inspiración, y esta vez eran los tapetes. Y ya veís! De cero a tapete en un par de horitas, Y también hubo pastelitos y cotilleos. Y también quién hizo rosas de ganchillo y amirugurmis y de todo.

He puesto el tapete en un lugar destacado, en un mueble del salón con esta casita que en realidad es un quemador de incienso. Si os moveís por ferias de artesania en Barcelona seguramente las habreís visto. Son muy monas, y con el tapete, pues más!

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...