divendres, 27 de juliol de 2012

Flower Friday (XXX)


Hola a totes!
Hem arribat a la flor número 30 i per celebrar-ho m'ha semblat bonic regalar-vos una rosa. Tot i que ja en vam fer una per Sant Jordi, aquesta és diferent. La flor és més petita i la base de fulles és circular. Espero que us agradi!

Com que estic de vacances, he deixat programada aquesta entrada amb certa antelació. Us ho comento per si alguna m'ha enviat la flor i no la veu publicada. No us preocupeu, quan torni recuperaré totes les que hagin quedat pendents.

//

Hola a todas!
Hemos llegado a la flor número 30 y para celebrarlo me ha parecido bonito regalaros una rosa. Aunque tejimos una parecida por Sant Jordi, esta es diferentes. La flor es más pequeña y la base de hojas es circular. Espero que os guste!

Como estoy de vacaciones, he dejado programada esta entrada con cierta antelación. Os lo comento por si alguna me ha mandado la flor y no la ve publicada. No os preocupeis, cuando vuelva recuperaré todas las que hayan quedado pendientes. 
Flor - Rosa


Les vostres flors / Vuestras flores

     La de Susana

La de Sonia

La del Baul de Chimos

4 comentaris:

sonieta ha dit...

la teixeixo a la tornada!!
gràcies per tot, disfruta molt les vacances i glòria a les Santes!!!

Los Hilos de mi Pecera ha dit...

Què bonica què t'ha quedat aquesta flor!
Petons

ANA MARIA ha dit...

¡Hola Ari! Aquí tienes mi flor: http://ana-tejeteje.blogspot.com.es/2012/07/flower-friday-iii.html
Saludos

ANA MARIA ha dit...

¡Hola Ari! Aquí está mi rosa: http://ana-tejeteje.blogspot.com.es/2012/08/flower-friday-iv.html
Saludos y felices vacaciones.

Estrellitas

Aprofitant que he estat fent estrelletes solidàries per Iluro Craft i la Marató de TV3, n'he fet algunes més per muntar un petit ...