dijous, 29 de novembre de 2012

QuiltsM'encantaria saber fer patchwork. És una de les meves assignatures pendents, sobretot quan veig coses fetes tan maques com aquestes de les fotos. Son d'algunes de les peces exposades a la sala d'exposicions del Calisay d'Arenys de Mar. Vaig entrar a l'exposició de Mercè Cantero per casualitat i vaig veure coses precioses, a banda d'aprendre una mica d'història sobre el patchwork i els quilts.

I per cert, he aprofitat tot el que vaig descobrir per fer un reportatge per Portal de Labores, que podeu llegir clicant aquí. Espero que vosaltres també ho trobeu tant interessant com jo!Me encantaría saber hacer patchwork. Es una de mis asignaturas pendientes, sobre todo cuando veo cosas tan bonitas como estas de las fotos. Son algunas de las piezas que se pueden ver en la sala de exposiciones del Calisay de Arenys de Mar. Entré en la exposición de Merce Cantero por casualidad y vi cosas preciosas, además de aprender un poco de historia sobre el patchwork y los quilts.

Y por cierto, he aprovechado todo lo que descubrí para hacer un reportaje para Portal de Labores, que puede leer haciendo clic aquí. Espero que vosotros también lo encontráis tan interesante como yo!

1 comentari:

sonieta ha dit...

jo també ho tinc a la meva llistes de "coses que he d'aprendre a fer un dia" que creix i creix cada dia més... ^-^

Feliç dilluns de Pasqua! Happy Easter

Post ràpid per felicitar-vos el dilluns de Pasqua amb un pollet teixit en mitja hora abans de dinar, i que ha servit per decorar la Mona....