diumenge, 11 de novembre de 2012

Tardor al Montseny


Diumenge passat vam fer una excursió al poble del Montseny per gaudir de la tardor en el seu esplendor a la muntanya. Tot i que va ploure una mica, va acabar sortint el sol i el passeig va ser molt agradable. Vaig aprofitar per recollir fulles, pinyes i glans que he fet servir per combinar amb les carbassetes amigurumi i crear un petit altar de tardor a casa.

I també us deixo algunes fotos de l'excursió!


El domingo pasado hicimos una excursión al pueblo del Montseny para disfrutar del otoño en su esplendor en la montaña. Aunque llovió un poco, acabó saliendo el sol y el paseo fue muy agradable. Aproveché para recoger hojas, piñas y bellotas que he usado para combinar con las calabazas amigurumi y crear un pequeño altar de otoño en casa.

Os dejo algunas fotos de la excursión!

2 comentaris:

Montseny turisme ha dit...

El Montseny és un destí perfecte per dur a terme excursions, escapades i rutes. Al web me gusta compartir Catalunya hi ha molta informació sobre l'indret i com podem fer una ruta.

Salut,
Patricia

Ari Togores ha dit...

Gracies Patrícia pel comentari!

Feliç dilluns de Pasqua! Happy Easter

Post ràpid per felicitar-vos el dilluns de Pasqua amb un pollet teixit en mitja hora abans de dinar, i que ha servit per decorar la Mona....