dimarts, 11 de desembre de 2012

Crocheted Christmas: Cagatió


Jo tampoc m'he pogut resistir a teixir aquest cagatió amigurumi tan divertit. Cada any per aquestes dates corre per la xarxa el patró del Cagatió. L'any passat ja em vaig quedar amb les ganes però d'aquest Nadal no passa.
Per les que sou de fora de Catalunya, aquí us deixo un enllaç a un article que explica aquesta tradició tan popular entre petits i grans a casa nostra.
//

Yo tampoco me he podido resistir a tejer este cagatió amigurumi tan divertido. Cada año por estas fechas corre por la red el patrón del Cagatió. El año pasado ya me quedé con las ganas pero de esta Navidad no pasa.
Para las que sois de fuera de Cataluña, aquí os dejo un enlace a un artículo que explica esta tradición tan popular entre pequeños y grandes.

6 comentaris:

Bugaderes39 ha dit...

És una preciositat... però no és un "cagatió". És el Tió (en algunes bandes també l'anomenen la soca de Nadal) i, la nit o el dia de Nadal, el fem cagar.

Katratzi ha dit...

En serio? un cagatio de Crochet?
muero de amor <3 <3

Saludos!

The Magic's World ha dit...

Pero quina cucadeta!!!!!!!! :D Es monisim!!! Si tinc una estoneta de temps lliure me'l faig!!!!!!! :D
Miauuuuuuupetonets!

Susana ha dit...

Hola. Es precioso¡¡¡ creo que tejeré uno a mi hijo.
besos

Ari Togores ha dit...

És veritat, no és un Cagatió sinó un tió, i el que fem és fer-lo cagar per Nadal.... És el costum de dir-li cagatió.

Ari Togores ha dit...

Gracias a todas por vuestros comentarios!

Estrellitas

Aprofitant que he estat fent estrelletes solidàries per Iluro Craft i la Marató de TV3, n'he fet algunes més per muntar un petit ...