dissabte, 29 de desembre del 2012

Un petit resum i un gran propòsit



Aquest és un petit resum visual dels tallers de ganxet, amigurumis i trapillo que he fet durant aquest 2012, i que m'enorgulleix especialment.

No fa pas tant que li treia la pols als ganxets de la meva mare i em llençava tímidament en aquest apassionant molt del craft, les labors i el handmade.

Uns milers de cadenetes i punts baixos més tard, uc dir que estic encantada d'haver fet aquell primer pas, i el que va venir després, fer tallers i ensenyar a fer ganxet als demés. Un repte m'ha permès aprendre encara més, conèixer gent, participar en trobades i esdeveniments, sobretot, ensenyar i compartir coneixements, experiències i bones estones amb totes les (i els) alumnes dels meus tallers.

Des de fa uns mesos, centralitzo tota la informació pràctica de les classes de ganxet a través de Printània Tallers. Us convido a fer una visita tant al blog com a la pàgina de facebook, on podreu estar al dia de la nostra activitat.

Estic preparant nous cursos i tallers de cara a l'any vinent, així que si teniu ganes d'aprendre una tècnica o una labor de ganxet concreta, ara és el moment de fer suggerències i, si voleu, de demanar un taller a mida.

M'agradaria veure créixer el projecte Printània Tallers i, això, només gràcies a vosaltres pot ser possible.

Petons de ganxet i feliç 2013!

//

Este es un pequeño resumen visual de los talleres de ganchillo, amigurumis y trapillo que he hecho durante este 2012, y que me enorgullece especialmente.

No hace tanto que le quitaba el polvo a los ganchillos de mi madre y me metía tímidamente en este apasionante mucho del craft, las labores y el handmade.

Unos miles de cadenetas y puntos bajos más tarde, puedo decir que estoy encantada de haber dado ese primer paso, y el que vino despurés, los talleres para enseñar a los demás. Un reto que me ha permitido aprender todavía más, conocer gente, participar en encuentros y eventos y, sobre todo, enseñar y compartir conocimientos, experiencias y buenos momentos con todas las alumnas (y alumnos) de mis talleres.

Desde hace unos meses, centralizo toda la información práctica de los talleres de ganchillo a través de Printania Talleres. Os invito a hacer una visita tanto al blog como la página de facebook


Estoy preparando nuevos cursos y talleres de cara al próximo año, así que si tenéis ganas de aprender una técnica o una labor de ganchillo concreta, ahora es el momento de hacer sugerencias y, si queréis, de pedir un taller a medida.

Me gustaría ver crecer el proyecto Printania Tallers y, esto, sólo gracias a vosotros puede ser posible.

Besos de ganchillo y feliz 2013!




4 comentaris:

The Magic's World ha dit...

Bon any nou!!! I que se't compleixin tots els teus somnis i desitjos!
Un miauuuuupetonet artista!

Chimos ha dit...

Molta sort en l'any nou, que els teus somnis es facin realitat!
Un petonàs!

sonietaSun ha dit...

endavant sempre endavant!! amb nous propòsits i projectes engrescadors

Airin HeartMade ha dit...

Bon any 2013!!! Espero que aquest any estigui ple d'energia i projectes que et permetin continuant creixent, coneixent gent i disfrutant molt!!!

Aquí et deixo la meva feilictació, per si li vols fer un cop d'ull! http://airinheartmade.blogspot.com.es/2012/12/happy-new-year-2013.html

Invocant la primavera / Invocando la primavera

Encara fa fred, però els dies es comencen a allargar i ja comencem a tenir ganes de sentir la primavera. Jo m'he adelantat i ja m'he...